Monday, November 30, 2009

Seitan

Gluteeni/Gluten


siihen lisätään soija kastiketta,kurkumaa,inkivääriä,suolaa,vettä..(kuivat ainekset ja nesteet 1:1)/vo glutenot dodavamesoja-sos,kurkuma-zacin,djumbir,sol,voda(odnos suvi ja tecni sostojki e 1:1)


 
Seosta vaivataan pitkään,n.15min,taipuisaksi taikinaksi./Seto toa se mesi ubavo,dolgo,15-min,vo elasticna smesa.



paloitellaan sopiviksi paloiksi../se secka na parcinja..


keitetään ne kasvisliemessä ..siihen voi lisätä mausteet,..keitetään n.30min.sen jälkeen sivilöidään ne,ja vasta sen jälkeen voi laittaa ne marinadiin./se gotvi vo supa od zelencuk..se dodavaat zacinite(ako e pozelno),i se vari okolu 30.min.Se proceduva vo cedalka,i posle moze da se stavi vo marinada.(na pr.tamarindi-pasta,senf,soja-sos,ruzmarin,kopar,sos od domati,i sl.)posle se przi,i pravi sos..


Tarjoilin sen bulgurin ja kasvisten kanssa./Posluzeno so bulgur i varen zelencuk(morkov,tikvica,svedska repa,..)

No comments: